Archive for October 2012

Carpaccio de truffe de la Saint-Jean en salade de cœur de palmier frais de Thaïlande de Stéphane Raimbault

Stéphane Raimbault vous présente son Carpaccio de truffe de la Saint-Jean en salade de cœur de palmier frais de Thaïlande » Read more

Rouget Barbet juste saisi, tomate, basilic et fleur de thym aux herbes amères de Wahid Sylvestre

This recipe has not yet been translated to your language » Read more

Filet de boeuf Rossini sauce Bordelaise, accompagné de cèpes rôtis à l'ail et au persil, truffes noires parsemées par dessus de Benjamin Bruno

This recipe has not yet been translated to your language » Read more

Crème brûlée à l’orange et à la cannelle de Jean Michel Llorca

This recipe has not yet been translated to your language » Read more

Tarte laguna café de François Raimbault

This recipe has not yet been translated to your language » Read more

Daniel Pradeau invites you to make a chocolate fondue with sponge finger cake, "orange tile cookie" and fresh fruit.

Daniel Pradeau invites you to make a chocolate fondue with sponge finger cake, “orange tile cookie” and fresh fruit. » Read more

Mionnay's Chocolate Mousse

Mionnay’s Chocolate Mousse » Read more

Jam and Sugar Omelette

Jam and Sugar Omelette » Read more

Gaspacho de fruits provençaux, sorbet au lait de brebis et olives noires confites au sirop de Jean Marc Delacourt

This recipe has not yet been translated to your language » Read more

Make Bresse Chicken with creamy tarragon sauce with Paul BOCUSE

Make Bresse Chicken with creamy tarragon sauce with Paul BOCUSE » Read more

Pages:12Next »